Próbálja ki a VIPbetadvice-t és nyíljon meg Önnek is a sportfogadásban rejlő

10–700% NAPI hozam lehetőségének előnye!
 Élje Ön is a VIP Klubtagságunk életstílusát akár párezer forintért havonta!

 

Köztudott tény, hogy a sportfogadásban rengeteg pénz van. Azonban nem biztos, hogy van kellő mennyiségű ideje és szakértelme, hogy Ön elemezzen. Ezt a munkát végzi el a VIPbetadvice.com csapata. Komplett elemző csapat dolgozik azon, hogy klubtagjaink rövid és hosszú távon is eredményesek legyenek. Jól megválasztott, kipróbált stratégia mentén növelhetik pénzüket. Fogadjon ránk, fogadjon velünk Ön is!

 

Az alábbi 2 perces videóból megtudhatja, hogy mennyire eredményesek tudnak lenni az elemzőink által küldött tippsorok, szelvények egy hónap alatt! Közel háromszoros pénz? Nem rossz!

Szeretné tudni, hogyan lehet játszva pénzt keresni? Indítsa el a videót!

 

2 perces videó indítása - VIPbetadvice.com - Szeretné tudni, hogyan lehet játszva pénzt keresni?

Feliratkozom INGYEN a bővebb információkért!

Ilyen egyszerűen kereshet velünk pénzt...

 

1. Iratkozzon fel INGYEN és kapja meg MÉG MA személyes Online irodáját (fiókját), benne rengeteg hasznos tippel és tanáccsal!
2. Tétkezelési stratégiát adunk (Money Management Strategy).
3. Díjmentes feliratkozását követően kapni fogja az ingyenes Klubtagságnak szóló tájékoztató csomagot.
4. Online irodájában bármikor választhat Klubtagsági csomagjaink közül. Sikeres ajánlását követően akár 69.000 forintot spórolhat minden hónapban, e mellett azt az életstílust élheti, amit a legsikeresebbek a sportfogadás területén.

VIP Klubtagjaink számtalan szervezett programon vehetnek részt velünk ingyen, vagy nagyon kedvező áron. Például, elvisszük meccsekre - akár Barcelona-Real Madrid -, ahol mi álljuk az utazást, a szállást, az ellátást és a meccsre a jegyet is! És ezt Bronz csomaggal is elérheti (6.000 forint havonta).
5. Küldje el annyi embernek a Kampánylinkjét, amennyinek csak tudja, mindenkinek, akit csak ismer! Tegye fel a honlapjára, a blogjára, küldje el e-mailben, hírlevélben, Facebook-on, Twitter-en, Skype-on, stb. Váljon így VIP-arany Klubtagunkká és jöjjön velünk Ön is a meccsekre, koncertekre!

 

A legjobb e-mail címével iratkozzon fel, mert a tippekkel pénzt keres (ingyenesek közül a Gmail-t javasoljuk, outlook-ot, hotmail-t, freemail-t nem)!

 

Jók a fenti okok, hogy most azonnal jelentkezzen igaz? De ha még nem lenne elég oka rá, mondunk még néhányat...


1. Megbízható, legális, a magyar szabályozásnak megfelelő sportfogadó oldalt és lottózókat ajánlunk. Megbízható kifizetések, adózott nyeremények.
2. Valós idejű jelentések, tippek a saját Online irodájában.
3. Remek magyar nyelvű ügyfélszolgálat.

 

Klubtag szeretne lenni? Fogjon neki és kezdjen el még ma keresni! Minden részletet megtudhat a díjmentes feliratkozás után.

 

Copyright © 2016 VIPbetadvice.com - Minden jog fenntartva.