SPORTFOGADÁS - TIPPEK - EGYSZERŰEN BÁRKINEK

AKÁR 50-350% HAVI ADÓZOTT NYEREMÉNY LEHETŐSÉGE!

VIPbetadvice 3.0!*
 

Bronz: 68% havi átlag (nyereménycél: legalább 40%/hó)*
Ezüst: 163% havi átlag (nyereménycél: legalább 80%/hó)*
VIP-Arany: 287% havi átlag (nyereménycél: legalább 150%/hó)*

 

A VIPbetadvice új, kivételes eredményekkel rendelkező háttérelemző csapattal szerződött. Ők a NOSTRAWIN Group. Ezért nevezzük a szolgáltatásunkat mostantól VIPbetadvice 3.0-nak. A NOSTRAWIN Group 2021. június 1-től kizárólag a VIPbetadvice-nak és a VIPbetadvice Klubtagoknak biztosítja a nyerő tippsorokat. Az elemzők által adott napi tippekkel, és az egyszerűen követhető tétkezelési stratégiával kimagasló nyereményeket értünk el mindhárom csomagunkkal.

A tippeket nem nálunk fogadod meg, hanem a Szerencsejáték Zrt. tippmixpro.hu oldalán. Mi csak a tippeket adjuk, a legális, adózott pénzt a Szerencsejáték Zrt.

Feliratkozást követően elérhetővé tesszük a 2021. június 2-től a csomagok napi fogadásait és eredményeit. 2 perces videó!

 

2 perces videó indítása - VIPbetadvice.com - Szeretné tudni, hogyan lehet játszva pénzt keresni?

Feliratkozom INGYEN a bővebb információkért!

A legjobb e-mail címmel érdemes feliratkozni, hogy mindenképpen megérkezzen a levél!
Ingyenes e-mailek közül a Gmail-t javasoljuk!
Outlook-ot, hotmail-t, freemail-t nem!

 

 

*A fentebb szereplő számok és statisztikák nem minősülnek ígéretnek vagy ajánlattételnek, és nem helyettesítik az alapos tájékozódást. Ezek a számok a 2021. június, július, augusztus hónap nyereményeit tükrözik, és nem vonható le belőlük hosszú távra vonatkozó következtetés. Az aktuális statisztikák mindig megtalálhatóak a honlapunk Statisztikák menüpontjában.

 

Copyright © 2021 VIPbetadvice.com - Minden jog fenntartva.