Küldetésünk, víziónk
Kockázatok
Elemzőink
Sportágak és fogalmak
Partnerprogram
Kapcsolat

VIPbetadvice.com fejlec

Köztudott tény, hogy a sportfogadásban rengeteg pénz van. De nem biztos, hogy van kellő mennyiségű időd és szakértelmed, hogy Te magad elemezz. Ezt a munkát végzi el a VIPbetadvice. Folyamatosan bővítjük és szűkítjük elemzőink létszámát, hogy az optimális és ideális állapotot tartsuk fent. A teljes csapat azon dolgozik, hogy klubtagjaink rövid-, közép- és hosszútávon is eredményesek legyenek. Mindezt nagyon alacsony és tervezhető havidíjért (a legmagasabb csomag is elérhető eredményes ajánlói tevékenységgel havi 6.000 forintért).

 

Elemzői csapatunk azon dolgozik, hogy összességében-nyereséges tanácsokkal, tippekkel lássa el Klubtagjainkat.

 

SPÓROLJ MEG VELÜNK AKÁR TÖBB TÍZEZER FORINTOT HAVONTA!

 

Más cégek sokkal drágábban adják a tippeket. Ráadásul sokszor eredménytelenül. Nálunk a 6.000 forintos havidíjért jellemzően majdnem minden nap több tippet, akár szelvényajánlót is kapsz. Elemzőink stratégia mentén dolgoznak. Elemeznek labdarúgást, teniszt, kosárlabdát, jégkorongot, kézilabdát, vízilabdát, röplabdát, amerikai focit, darts-ot, stb. Folyamatosan bővítjük, szűkítjük elemzőink csapatát a siker érdekében. A tippek, szelvények az esetek jelentős részében akár napi 10-700%-os nyereséget is hozhatnak. Természetesen nem ígérhetünk, nem garantálhatunk semmit, mert nem vagyunk hatással a játékosok aktuális teljesítményére, nem tudjuk, hogy például egy kapura lövés esetén (labdarúgás) a kapufáról kifelé, vagy befelé pattan a labda, de elemzőink mindent elkövetnek azért, hogy azokat a tippeket küldjük Klubtagjainknak, amelyek nagy valószínűséggel bejönnek. Célunk, hogy összességében nyereségesek legyenek a Klubtagok. Elemzőink eredményei önmagukért beszélnek.

 

Minden sportfogadási oldalon más és más sportágakra lehet fogadni. Rengetegre. Törekszünk arra, hogy minden népszerű, fogadható sportágra rendelkezzünk elemzővel, elemzőkkel, akik az adott sportág elemzésében otthon vannak. Egy elemző általában egy sportágban van kiemelkedően otthon, ritka, ha ugyanaz a személy több sportágban eredményes tippekkel bír hosszú távon. Sőt! Lehet, hogy egy elemző a labdarúgáson belül a Bajnokok Ligájában igazán felkészült, egy másik pedig az Európa Ligában, a harmadik az Anglia bajnokságában, a következő Spanyolországéban, és így tovább. Ugyanez igaz csak másképpen az összes többi sportágra. Például van aki a teniszen belül az ATP-ben erős, van aki a WTA-ban. Az sem mindig igaz, hogy ha egy elemző jó a férfi mezőnyben, akkor ugyanolyan jó a női mezőnyben. Vagy gondoljunk csak bele, hogy vajon elvárható lenne egy elemzőtől, aki a férfi labdarúgásban van otthon, azon belül is tegyük fel az Angol bajnokságban, hogy legyen teljesen felkészült a Premier Ligában, az Angol Liga 1-ben, az Angol Liga 2-ben, az Angol Nemzeti Ligában, az Angol FA Kupában, az Angol Liga Kupában? A legjobb elemzők specializálódnak.

 

Azért tartjuk fent az apparátust, hogy az év legtöbb napján tudjunk tippeket szolgáltatni. Akkor is, amikor mások nem, és olyan sportágakban is, amelyekben mások nem. Minden sportágnak megvan a saját idénye és az idények közötti szünetek. Naponta legtöbbször több ezer eseményre lehet fogadni, ebből kell kiválasztania senior elemzőinknek a legjobban fogadható eseményeket.

 

Összességében elemzőink rengeteg hasznos és pótolhatatlan időt, valamint pénzt spórolnak meg minden Klubtagunk számára.

 

Copyright © 2014 Tudta Partner7 Kft. Minden jog fenntartva!

Kapcsolat
Impresszum
Általános felhasználási feltételek
Adatkezelési szabályzat