Küldetésünk, víziónk
Kockázatok
Elemzőink
Sportágak és fogalmak
Partnerprogram
Kapcsolat

VIPbetadvice.com fejlec

Partnerprogramot hirdetünk annak érdekében, hogy minél több Klubtagunk minél magasabb szolgáltatáscsomagjainkat élvezhesse. Nekünk is megéri, Neked is megéri.

 

Így Te is, ha eredményesen ajánlod Klubtagságunkat, és például 10-en rajtad keresztül regisztrálnak hozzánk és vásárolnak bármilyen csomagot, annak ellenére, ha Neked csak Beginner-bronz csomagod van (csupán havi 6.000 forint) megkapod tőlünk külön felár megfizetése nélkül VIP csomagunkat (75.000 forint értékű). Így amit megspórolsz (69.000 forint) fordíthatod bármi másra, amire csak szeretnéd, például sportfogadásra. Valamint VIP csomagosként élvezheted annak minden előnyét!

 

Mi történik akkor, ha csak 3 sikeres, eredményes ajánlást tudsz tenni, és ők vásárolnak bármekkora csomagot? Akkor a Progressive-ezüst csomagunkat kapod meg felár megfizetése nélkül. Ezzel is 24.000 forintot spórolhatsz meg minden hónapban.

 

Progressive-ezüst – AKÁR NAPI 10-300% PROFITTAL KECSEGTET + stratégia + money management

 

Elérhető úgy is a Progressive-ezüst Klubtagság, hogy Beginner-bronz (vagy magasabb) csomaggal rendelkezel, és személyes Kampánylinkeden keresztül legalább 3 Beginner-bronz (vagy magasabb) csomagos Klubtag csatlakozik. Arra az időszakra kapja a Beginner-bronz (vagy magasabb) csomagos a Progressive-ezüst csomagot, amíg a Kampánylinkjein keresztül csatlakozók közül legalább 3 főnek élő klubtagsága van.

 

Csomagjaink részletes leírását IDE kattintva éred el.

 

 

VIP – AKÁR NAPI 10-700% PROFITTAL KECSEGTET + stratégiák + money management + klubélet

 

 

Elérhető úgy is a VIP Klubtagság, hogy Beginner-bronz (vagy magasabb) csomaggal rendelkezel, és személyes Kampánylinkeden keresztül legalább 10 Beginner-bronz (vagy magasabb) csomagos Klubtag csatlakozik. Arra az időszakra kapja a Beginner-bronz (vagy magasabb) csomagos a VIP csomagot, amíg a Kampánylinkjein keresztül csatlakozók közül legalább 10 főnek élő klubtagsága van.

 

Csomagjaink részletes leírását IDE kattintva éred el.

 

 

Így válik rengeteg embernek elérhetővé a VIPbetadvice Klubtagság minden előnye!

 

Copyright © 2014 Tudta Partner7 Kft. Minden jog fenntartva!

Kapcsolat
Impresszum
Általános felhasználási feltételek
Adatkezelési szabályzat