Küldetésünk, víziónk
Kockázatok
Elemzőink
Sportágak és fogalmak
Partnerprogram
Kapcsolat

VIPbetadvice.com fejlec

Figyelmeztetjük a kockázatokra! - VIPbetadviceKOCKÁZATOK

 

A szerencsejáték szórakoztató, gyakran örömteli elfoglaltság, ami segít a kikapcsolódásban, ám fontos tudni, hogy a játék, mint alapvető emberi szükséglet bizonyos esetekben problémákat okoz, akár súlyos függőséghez is vezet. A szerencsejáték-függőség tehát szenvedélybetegség. Maradjon játék a sportfogadás! Soha ne kockáztass akkora összeget, amekkorának az esetleges elvesztése veszélyhelyzetet okoz az életedben, vagy családod, környezeted életében!

 

Nincs mindig működő szisztéma.

Folyamatosan bővítjük, szűkítjük elemzőink csapatát a siker érdekében. A tippek, szelvények az esetek jelentős részében akár napi 10-700%-os nyereséget is hozhatnak, vagy még többet, de akár veszíthetsz is. Természetesen nem ígérhetünk, nem garantálhatunk semmit, mert nem vagyunk hatással a játékosok aktuális teljesítményére (és sok minden befolyásolhatja a játékosok aktuális teljesítményét), nem tudjuk, hogy például egy kapura lövés esetén (labdarúgás) a kapufáról kifelé, vagy befelé pattan a labda, de elemzőink mindent elkövetnek azért, hogy azokat a tippeket küldjük Klubtagjainknak, amelyek nagy valószínűséggel bejönnek. Célunk, hogy összességében nyereségesek legyenek a Klubtagok, mindig ezzel a szemlélettel dolgozunk, hosszú távon tervezünk.

 

Elemzőink eredményei önmagukért beszélnek, de a múltban elért eredmény sem lehet soha sem kockázatkizáró körülmény.

 

Fontos a tét mértékének okos megválasztása! - VIPbetadviceA kockáztatás mindig izgalommal jár, maradjon ez az izgalom akkora, ami még jóleső érzést nyújt, és sose legyen túlzó, ami már a veszteségtől való félelemmel párosul! Ennek megfelelően érdemes mindig a tétet okosan megválasztani a fogadásaidhoz. Ne lovald bele magad, hogy egy esetleges vesztés után azonnal vissza akard nyerni a pénzt, mert ha ezt teszed, előfordulhat, hogy egyre kevesebb kontrollal fogsz fogadni, ami az esetek többségében további veszteségeket okozhat. Mindig tudd, hogy mennyit játszol, és mennyiért!

 

Mi adjuk az elemzők által ajánlott tippeket, tanácsokat, de mindig a te döntésed, hogy megteszed-e ezeket a tanácsolt tippeket, mindig a te döntésed, hogyha megteszed, akkor mennyivel. Mivel a döntés minden esetben a Te felelősséged, ezért természetesen a teljes nyereség és a teljes veszteség is a Tiéd.

 

Javasoljuk, hogy tájékozódj mielőtt sportfogadó oldalt választasz, hogy az ott elért nyeremények adókötelesek, vagy adózottak-e, és hogy országod jogszabályai támogatják-e annál a sportfogadó oldalnál a játékot, vagy nem!

 

Money management strategia - VIPbetadviceA kockázatokat lehet növelni, vagy csökkenteni egy esetlegesen rossz vagy jó money management megválasztásával. Ha szeretnél ebben tőlünk iránymutatást kapni, akkor válaszd a Progressive, vagy VIP Klubtagsági csomagunkat (sikeres továbbajánlással akár 6.000 forintos havidíjért elérhető mind a két csomag)! Mindezek mellett a felelős játékos csak annyit költ sportfogadásra, amennyit megengedhet magának, hiszen tudja, hogy nincs biztos szisztéma. Mi is folyamatosan keressük a még eredményesebb, még kevesebb kockázatot rejtő stratégiákat, és money managementeket.

 

Van, aki azt mondja, hogy tudja a „biztos receptet”, amivel mindig, minden körülmények között lehet nyerni?

Javasoljuk, hogy kerüld el messzire a saját érdekedben ezt a személyt, vagy oldalt, aki ezt állítja, mert nincs olyan stratégia, ami igaz volt, igaz, és igaz lesz minden esetben a jövőben! Folyamatosan kell a stratégiát aktualizálni. Vannak alap érvényű állítások, melyek ma igazak, de lehetséges, hogy a jövőben már nem lesznek annyira eredményesek.

 

Maradjon meg a családra szánt idő! - VIPbetadviceNe csak túlzott pénzt ne kockáztass, hanem túlzott időt se!

Hasonlóan káros lehet, ha a sportfogadás túlzottan megterheli az életed biztonságos működéséhez kellő időbeosztásodat. Ezért vagyunk mi, azért vannak az elemzőink, hogy a sportfogadásra szánt idő egy jelentős részét megóvjuk, megspóroljuk neked. Ha valaki elemzés nélkül tippel, az növeli a kockázatot, aki viszont túlzott időt tölt elemzéssel, annak káros lehet a játék időgazdálkodás szempontból (kivéve a hivatásos elemzőket, azokat, akik ezt munkaként űzik). Nem tanácsoljuk, hogy annyi időt tölts sportfogadással, hogy az túl sok időt vegyen el a családodtól, gyermekeidtől, párodtól, barátaidtól, munkádtól.

 

Tudjuk, hogy a sportfogadás közkedvelt játék, tudjuk, hogy nélkülünk is rengetegen játsszák akkor is, ha a játékosok többségében veszítenek. Abban szeretnénk segíteni, hogy időt spóroljunk neked, megóvjunk a felesleges vesztéstől, és törekszünk arra, hogy lehetőleg mindig nyereségesen fogadj (nincs garancia). Közben maradjon meg a játék öröme, az izgalom egészséges foka.

 

Fentieket azért írtuk le ennyire részletesen, hogy érthető legyen a VÍZIÓNK, KÜLDETÉSÜNK. Ha alaposan és körültekintően elolvastad MEGOLDÁSAINK, STRATÉGIÁNK ÉS CÉLJAINK ÖSSZHANGJA, valamint a KOCKÁZATOK résznél leírtakat, már talán egyértelmű, hogy miért építjük a stratégiánkat az alábbi módon:

 

„Nem a nyereséget maximalizáljuk, hanem a veszteséget minimalizáljuk.”

 

Copyright © 2014 Tudta Partner7 Kft. Minden jog fenntartva!

Kapcsolat
Impresszum
Általános felhasználási feltételek
Adatkezelési szabályzat