Küldetésünk, víziónk
Kockázatok
Elemzőink
Sportágak és fogalmak
Partnerprogram
Kapcsolat

VIPbetadvice.com fejlec

Fiatalok a VIPbetadvice.com-malA VIPbetadvice csoport kimagasló szakértelemmel áll Klubtagjai rendelkezésére. Profi elemzőink stratégiában gondolkodnak. Naprakész tudásukra támaszkodva segítjük Klubtagjainkat, hogy ne vesszenek el a sportfogadás világában. Célunk, hogy emberek tízezreinek sikerélményt és pezsgést hozzunk a hétköznapjaiba, mindeközben ezzel javítva az életszínvonalukon is.

 

MEGOLDÁSAINK, STRATÉGIÁNK ÉS CÉLJAINK ÖSSZHANGJA

 

Klubtagjainknak rövid-, közép-, és hosszútávon összességében nyereséges tippeket, tanácsokat adni. Csomagjainkban, tippajánlatainkban, szelvényajánlatainkban elemzőink alábbi stratégiája érvényesül:

 

„Nem a nyereséget maximalizáljuk, hanem a veszteséget minimalizáljuk.”

 

Tippjeink döntő többsége nem a hatalmas profittal kecsegtető ODDS-okra épül, de nem is a teljesen „kockázat-kerülő” ODDS-okra. Elemzőink stratégiája ennél jóval kifinomultabb. Eredményességünk túlszárnyalja a piac egyéb szereplőit. Ennek ellenére célunk nem a csomagdíjak csillagokba történő emelése, hanem a reálisan, szinte bárki számára elérhető árak megtartása. Mindezt úgy tudjuk elérni, ha Klubtagjaink továbbajánlják szolgáltatás-csomagjainkat. Ennek a megosztásnak az elősegítésére személyes Kampánylinkeket és egyéb eszközöket bocsátunk rendelkezésükre, valamint Partnerprogramunkkal ösztönözzük a továbbajánlást, megosztást. Folyamatosan vonunk be még újabb Értékesítési Partnereket is a toborzásba. Minél több Klubtagunk van, annál több mindent tudunk adni kedvező árakon. Ezért közös a cél.

 

Pezsgést és jókedvet viszünk a Te életedbe is - VIPbetadviceKÜLDETÉSÜNK


Véletlenül sem célunk, hogy szenvedélybetegeket gyártsunk. Küldetésünk, hogy az emberek, ha már a sportfogadásban rejlő játék izgalmát választják ahhoz, hogy javítsák kedélyállapotukat, vagy anyagi helyzetüket, akkor úgy tehessék ezt meg, hogy valaki segíti őket elemzők által elemzett tippek tanácsaival. Úgy, hogy Klubtagjaink lehetőleg minimalizálják a veszteséget, és a nyerést is megtapasztalják. Támogatni szeretnénk a kontrollált személyiségű sportfogadás visszaállítását, a játék megőrzését úgy, hogy Klubtagjainknak ne kelljen „feleslegesen” sok időt eltölteniük saját elemzéssel.

 

VÍZIÓNK

 

Reményeink szerint sikerül minél több már szenvedélybeteget visszasegítenünk a kontrollált játék öröméhez (mind időben, mind pénzben legyen a játékra fordított energia reális). Minél több sportfogadót nyereségessé tenni. Az embereknek pezsgést, jókedvet vinni az életébe játékkal és Klubélettel, valamint lehetőleg több pénzt tenni a zsebébe eredményes tippjeinkkel, stratégiánkkal, money managementünkkel.

 

Nemzetközi szinten kívánjuk küldetésünket és víziónkat megvalósítani a jövőben.

 

Pezsgést és jókedvet viszünk a Te életedbe is - VIPbetadvice

 

Copyright © 2014 Tudta Partner7 Kft. Minden jog fenntartva!

Kapcsolat
Impresszum
Általános felhasználási feltételek
Adatkezelési szabályzat