Küldetésünk, víziónk
Kockázatok
Elemzőink
Sportágak és fogalmak
Partnerprogram
Kapcsolat

VIPbetadvice.com fejlec

Minden sportfogadási oldalon más és más sportágakra lehet fogadni. Rengetegre. Törekszünk arra, hogy minden népszerű, fogadható sportágra rendelkezzünk elemzővel, elemzőkkel, akik az adott sportág elemzésében otthon vannak. Egy elemző általában egy sportágban van kiemelkedően otthon, ritka, ha ugyanaz a személy több sportágban eredményes tippekkel bír hosszú távon. Sőt! Lehet, hogy egy elemző a labdarúgáson belül a Bajnokok Ligájában igazán felkészült, egy másik pedig az Európa Ligában, a harmadik az Anglia bajnokságában, a következő Spanyolországéban, és így tovább. Ugyanez igaz csak másképpen az összes többi sportágra. Például van aki a teniszen belül az ATP-ben erős, van aki a WTA-ban. Az sem mindig igaz, hogy ha egy elemző jó a férfi mezőnyben, akkor ugyanolyan jó a női mezőnyben. Vagy gondoljunk csak bele, hogy vajon elvárható lenne egy elemzőtől, aki a férfi labdarúgásban van otthon, azon belül is tegyük fel az Angol bajnokságban, hogy legyen teljesen felkészült a Premier Ligában, az Angol Liga 1-ben, az Angol Liga 2-ben, az Angol Nemzeti Ligában, az Angol FA Kupában, az Angol Liga Kupában? A legjobb elemzők specializálódnak.

 

Más cégek sokkal drágábban adják a tippeket. Ráadásul sokszor eredménytelenül, vagy csekély eredménnyel, mert nem feltétlenül specializálódnak. Nálunk akár a 6.000 forint havidíjért jellemzően majdnem minden nap több tippet, akár szelvényajánlót is kapsz. Azért tudunk ilyen kedvező áron dolgozni, mert hosszú távon gondolkodunk és bízunk elemzőink tudásában és eredményességében. Elemzőink stratégia mentén dolgoznak.

 

Elemzőink elemezik a legnépszerűbb sportágakat:

• labdarúgást,

• teniszt,

• kosárlabdát,

• jégkorongot,

• kézilabdát,

• vízilabdát,

• röplabdát,

• amerikai focit,

• darts-ot,

• stb.

 

Folyamatosan bővítjük, szűkítjük elemzőink csapatát a siker érdekében. Azért tartjuk fent az apparátust, hogy az év legtöbb napján tudjunk tippeket szolgáltatni. Akkor is, amikor mások nem, és olyan sportágakban is, amelyekben mások nem. Minden sportágnak megvan a saját idénye és az idények közötti szünetek. Naponta legtöbbször több ezer eseményre lehet fogadni, ebből kell kiválasztania senior elemzőinknek a legjobban fogadható eseményeket.

 

Összességében elemzőink rengeteg hasznos és pótolhatatlan időt, valamint pénzt spórolnak meg minden Klubtagunk számára azzal, hogy a legnépszerűbb sportágakat elemzik ügyfeleink helyett.

 

Javasoljuk, ha még nem vagy tisztában a sportfogadással kapcsolatos fogalmakkal, akkor tájékozódj lehetőleg azon az oldalon, ahol majd fogadsz!

 

Alapfogalmakat teszünk itt most közzé.

 

Esemény: amire lehet fogadni

 

Ez rengeteg minden lehet. Sportfogadó oldalaktól függően más és más megfogadható akár ugyanarra a mérkőzésre is.

Például: kimenetelre; kétesély-kimenetelre; külön az első félidőre; külön a második félidőre; hendikeppel; gólszámra; pontos végeredményre; stb., stb., stb.

 

Tét: a kockáztatott pénzed

 

Az az összeg, mely levonásra kerül a sportfogadó oldalon feltöltött egyenlegedből, vagy amennyit a lottózóban fizetned kell az eseményre való fogadáskor. Ekkora összeget tettél az eseményre. Ezt az összeget bukhatod el teljesen, ha nem jól fogadtál, vagy ennek az összegnek a szorzatát (ODDS) kapod meg, ha nyertél.

 

Sportesemények kimeneteli lehetőségei:

 

1          ha a mérkőzés hazai győzelemmel ér véget

X          ha a mérkőzés döntetlen eredménnyel ér véget

2          ha a mérkőzés vendég győzelemmel ér véget

1X        ha a mérkőzés hazai vagy döntetlen eredménnyel ér véget

X2        ha a mérkőzés döntetlen vagy vendég eredménnyel ér véget

12        ha a mérkőzés hazai vagy vendég győzelemmel ér véget

 

ODDS: nyereményszorzó

 

Például, ha egy esemény esetén az ODDS 1,34, az azt jelenti, hogy nyerés esetén a feltett tétet meg kell szorozni 1,34-el. Tehát, ha 1.000 forintot tettél fel egy ilyen ODDS-ú eseményre, akkor 1.340 forintot fogsz nyerni, azaz 34%-ot nyertél a feltett pénzedre.

 

Az „EREDŐ ODDS” pedig azt adja meg: ha több eseményre tippel a fogadó és ezek mindegyikét eltalálja, a megfogadott összeg hányszorosát nyeri.

 

Többes kötés esetén, azaz ha egy szelvényen több eseményre fogadsz és összekötöd őket, az ODDS-ok összeszorzódnak. Például, ha az egyik esemény 1,34-es ODDS-ú, a másik pedig 1,12-es ODDS-ú, a harmadik meg 1,38-as ODDS-ú, akkor 1,34*1,12*1,38=2,07, tehát megdupláztad a pénzedet. Azaz 1.000 forintot ha feltettél és mind a három eseményt sikeresen eltaláltad, 2.070 forintot veszel le.

 

Figyelem: Ha többes kötésbe teszel eseményeket, és akár csak egy esemény nem nyer, akkor elveszítetted a teljes szelvényt!

 

Ha egyes kötéssel játszol meg több eseményt egy szelvényen, akkor különálló módon kezeli a sportfogadó oldal. Tehát nem szorzódnak össze, de esetleges egy vesztes meccs nem viszi el a nyerteseket is.

 

Kombináció: ha több eseményre fogadsz, kombinálhatod őket

 

Ez az ami annyira szerteágazó, hogy túlságosan nagy terjedelemmel tudnánk leírni a most aktuális összest, és idővel a sportfogadó oldalak változtathatják. Ezért csak példa jelleggel jelenítünk meg néhányat, a sportfogadó oldal közli az aktuálisan érvényben lévőket.

 

Ha 4 eseményre fogadsz és 2/4 kombinációt választasz:

2/4 típusú kombináció megfogadása a kiválasztott 4 kimenetelből képezhető összes lehetséges 2 tippet tartalmazó kötés egyidejű megfogadását jelenti. Nyeremény eléréséhez legalább 2 kimenetel eltalálása szükséges.

Figyelem: a tét itt 6-szor annyi lesz, mert 6 ilyen típusú kombináció van

 

Ha 4 eseményre fogadsz és 3/4 kombinációt választasz:

3/4 típusú kombináció megfogadása a kiválasztott 4 kimenetelből képezhető összes lehetséges 3 tippet tartalmazó kötés egyidejű megfogadását jelenti. Nyeremény eléréséhez legalább 3 kimenetel eltalálása szükséges.

Figyelem: a tét itt 4-szer annyi lesz, mert 4 ilyen típusú kombináció van

 

Ha 4 eseményre fogadsz és 4-es kötést választasz:

Kötésben történő fogadáskor legalább 2, legfeljebb 20 kiválasztott kimenetelt lehet egyidejűleg megfogadni. Nyeremény eléréséhez a megfogadott valamennyi kimenetel eltalálása szükséges.

 

Minden kötéstípust a sportfogadó oldal leír, elmagyaráz.

 

Copyright © 2014 Tudta Partner7 Kft. Minden jog fenntartva!

Kapcsolat
Impresszum
Általános felhasználási feltételek
Adatkezelési szabályzat